Het aftellen kan beginnen...
Door: Cees & Eric
Blijf op de hoogte en volg Cees en Eric
09 Februari 2009 | Nederland, Tilburg
Eindelijk is het dan zover. De tickets voor de lang verwachte rondreis naar Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië zijn geboekt. Op woensdag 25 februari, ja idd na de carnaval;), stappen wij om 15:00 uur in het vliegtuig richting de andere kant van de wereld. Na 5 maanden zullen wij op 29 juli, met hopelijk heel wat ervaringen en mooie herinneringen rijker, weer terugkeren in Nederland.
Hieronder vinden jullie ons reisschema. Wij zullen jullie gedurende onze reis via deze site op de hoogte houden van onze avonturen.
25 feb Amsterdam - Auckland (via Londen, Dubai en Brisbane)
21 apr Auckland - Singapore (via Brisbane)
29 jul Bangkok - Amsterdam (via Dubai en Londen)
Cees & Eric
25 feb Amsterdam - Auckland (via Londen, Dubai en Brisbane)
21 apr Auckland - Singapore (via Brisbane)
29 jul Bangkok - Amsterdam (via Dubai en Londen)
Cees & Eric
09 Februari 2009 - 09:20
Mijke:
Super jongens!!! Ik zal met heel veel plezier jullie verhalen volgen. Oh jullie gaan het zo leuk hebben!! Al die indrukken, leuke mensen, lekker eten, feestjes, gave activiteiten, het wordt vast een top tijd!!
Liefs -
09 Februari 2009 - 09:20
Yvon:
En of we deze site in de gaten gaan houden ;-)! Ik ben jaloers hoor! Nog maar iets meer dan 2 weekjes...
Dikke kus Yvon! -
10 Februari 2009 - 07:03
Monique:
Hey,
De site ziet er goed uit ;)
Geniet nog van de laatste dagen (met alle leuke feestjes)!
X -
10 Februari 2009 - 11:23
Luuk:
Ik wens je heel veel plezier Cees!
Ik spreek je volgende week donderdag nog wel...
Groeten Luuk -
11 Februari 2009 - 07:01
Linda:
Gaan jullie toch nog eerder weg dan ons;-). Heel veel plezier!
Groetjes -
11 Februari 2009 - 07:29
Rianne:
Ha mannen!
Jeetje zeg....! En wij maar werken :)!
Heel erg veel plezier en kom heelhuids weer terug he!
Liefs Rianne
11 Februari 2009 - 07:29
Rianne:
Ha mannen!
Jeetje zeg....! En wij maar werken :)!
Heel erg veel plezier en kom heelhuids weer terug he!
Liefs Rianne
17 Februari 2009 - 06:48
Stephanie:
Hoi Cees (en Eric)
heel veel plezier tijdens jullie vakantie. Ik zal je voorlopig moeten missen, maar zie je weer in Singapore.
Geniet ze.
Veel liefs, jouw Stephie -
24 Februari 2009 - 12:11
Maikel:
Mannen!
Bijna is het zover en gaan jullie de wereld over. Heel veel plezier en geniet er maar goed van daar!
Groene groet, Maikel