We kunnen!
Door: Cees & Eric
Blijf op de hoogte en volg Cees en Eric
28 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland
Hallee!
Een krappe week na het afstuderen van Cees kon de reis afgelopen woensdag eindelijk beginnen. Om 15.00 uur vertrok onze vlucht naar London, om daar vervolgens over te stappen naar Dubai. Een vlucht van TurkishAir had dit bijna onmogelijk gemaakt door woensdagochtend te crashen op de Polderbaan. Gelukkig hebben we daar geen last van gehad!
Na een kleine 30 uur vliegen en wat wachturen hier en daar kwamen we vrijdag rond half twee plaatselijke tijd aan in Auckland. Nadat we de eerste bak koffie hadden genuttigd zijn we op de bus gestapt naar een hostel in het centrum van Auckland. Maak jullie over het weer vooral geen illusie: het regent hier als een dolle! Voor de rest van de week ziet het er wel weer iets beter uit...
Vanaf morgen zetten we onze reis voort per gehuurde auto. Erg relaxed om een auto tot je beschikking te hebben, zeker als je van hostel naar hostel reist. We gaan dan via Whangarei naar het noordelijkste puntje van het noordereiland: Cape Reinga. Acitiviteiten zijn er genoeg, dus hopelijk vinden we nog wat tijd om verhalen en foto's online te zetten!
Cheers,
Cees en Eric
Cheers,
Cees en Eric
28 Februari 2009 - 06:51
Pam En Ferry:
Hey Cees en Eric,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!!
Maak er iets moois van de aankomende tijd, want voor je het weet is het alweer voorbij....
Groetjes Pam en Ferry -
28 Februari 2009 - 08:07
Paul:
Ik hoop dat de koffie gesmaakt heeft!
Nu als een gek weg uit Auckland en ontdek het mooie Nieuw Zeeland! -
28 Februari 2009 - 08:21
Vick:
Zout jonge !! super veel plezier daar ! zal al jullie avonturen in de gaten houden. Groeten Vick -
28 Februari 2009 - 08:48
Baas:
Cees en Eric,
Fijn om te oren dat jullie goed zijn aangekomen. Nog maals veel plezier daar.
Gegroet -
28 Februari 2009 - 09:14
Duck:
Zout en Eric veel plezier daar ;)
Ga er vanuit dat dat wel goed gaat komen. Ik hou de avonturen in de gaten!
Kusje -
28 Februari 2009 - 09:18
Rijst:
Fijn dat alles goed is gegaan. En nu genieten!! -
28 Februari 2009 - 09:18
Ruud:
Jow Brother,
Relaxed dat je veilig bent geland!
Ben benieuwd naar jullie verhalen. Groetjes aan Eric en geniet ervan!
x Ruud (Broertje) -
28 Februari 2009 - 09:59
Twan:
Veel plezier, maar dat komt vast wel goed. -
28 Februari 2009 - 10:23
Femke:
Hey Eric en Cees,
Fijn dat jullie geen last hebben gehad van die crash. Heel veel plezier daar, geniet ervan!
groetjes Femke -
28 Februari 2009 - 11:21
Rude M:
Het gaat nou echt beginnen :) veel plezier! -
28 Februari 2009 - 12:16
Joost:
Goed bezig! hou me op de hoogte -
28 Februari 2009 - 12:52
Coleta :
Heej!!!
Goed om te horen dat jullie op plaats van bestemming zijn aangekomen! Nu gaat het grote avontuur beginnen... ;-) Heel veel plezier en geniet ervan! Tot horens en p.s. Zout,je hebt tog wel da pupke bij he??? ;-)
Toedels Coleta -
28 Februari 2009 - 12:57
Rianne:
Ha mannen
Lekker dat jullie er zijn! Geniet ervan!
Groetjes Rianne -
28 Februari 2009 - 13:51
TimS:
Hey travellers,
Alle regen die nu valt heb je straks geen last meer van :P
Have fun! -
28 Februari 2009 - 15:05
Bami:
Hey, mooi dat jullie goed zijn aangekomen, vanaf nu gaat het echt beginnen. Nogmaals veel plezier!! -
28 Februari 2009 - 15:07
Erik:
Erg veel plezier en geniet er vooral van.
Erik -
28 Februari 2009 - 17:09
Miele:
Zout en Eric,
Super kerels. Laat het vervolg van het het avontuur voorspoedig vergaan.
Geniet er in ieder geval van! -
28 Februari 2009 - 17:18
Fija En Peter:
Ha Cees en Eric,
Zag bij mijn mail ineens jullie stukje, heel leuk en we gaan jullie zeker volgen. Zooooo lang naar uitgekeken dus nu echt genieten maar!
Veel plezier groetjes Peter en Fija -
28 Februari 2009 - 20:53
Wout:
He Cees en Eric,
Fijn om te weten dat jullie goed aangekomen zijn. Nu dus tijd om te gaan genieten, veel plzr jongens. En ik hoop snel weer wat van jullie te horen! -
01 Maart 2009 - 11:50
Gertjan:
Maak er een mooie reis van!!! -
02 Maart 2009 - 07:40
Mannen, laat het grote genieten maar beginnen! Enjoy! -
02 Maart 2009 - 20:31
Chantal:
Hee!
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen!
Ga jullie site in de gaten houden
Heel veel plezier daar en geniet ervan!
Xx Chantal